top of page

Uutta hiekkaa ja Geopat-kuitua maneesiin ja ulkokentälle

Muutama päivä sitten aamun kauneusuneni keskeytyivät outoon hälyyn: autoja tuli parkkipaikka täyteen ja niistä purkautuivat ihan kaikki erityisen puuhakkaan oloisina haravoineen, talikkoineen ja lapioineen. Katselin silmät pyöreinä ja korvat höröllä kavereiden kanssa, kuinka outoja paaleja alettiin hajoittamaan ja levittämään niin maneesiin kuin ulkokentällekin. Jo aikaisemmin aamulla oli molempiin tuotu kuorma-autoilla hienoa hiekkaan.

Paaleissa oli kuulemma Geopat-kuitua (luulen, että se on tehty morsiushameista, niin hienolta se vaikutti). Naisarmeija teki paaleista selvää hetkessä. Sitten kentät kasteltiin ja lanattiin. Söivät sitten jäätelöä!

Nyt kentille on siroteltu suolaa, mikä estää pohjan pölyämisen. Hyvä on taas meikäläisten jaloitella. No, itse asiassa, minä kyllä hyppään korkeitakin esteitä, vaatimattomuttani jätän korkeuden kertomatta.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page