Uutta hiekkaa ja Geopat-kuitua maneesiin ja ulkokentälle

May 17, 2016

Muutama päivä sitten aamun kauneusuneni keskeytyivät outoon hälyyn: autoja tuli parkkipaikka täyteen ja niistä purkautuivat ihan kaikki erityisen puuhakkaan oloisina haravoineen, talikkoineen ja lapioineen. Katselin silmät pyöreinä ja korvat höröllä kavereiden kanssa, kuinka outoja paaleja alettiin hajoittamaan ja levittämään niin maneesiin kuin ulkokentällekin.  Jo aikaisemmin aamulla oli molempiin tuotu kuorma-autoilla hienoa hiekkaan.

 

 Paaleissa oli kuulemma Geopat-kuitua (luulen, että se on tehty morsiushameista, niin hienolta se vaikutti). Naisarmeija teki paaleista selvää hetkessä. Sitten kentät kasteltiin ja lanattiin. Söivät sitten jäätelöä!

Nyt kentille on siroteltu suolaa, mikä estää pohjan pölyämisen. Hyvä on taas meikäläisten jaloitella. No, itse asiassa, minä kyllä hyppään korkeitakin esteitä, vaatimattomuttani jätän korkeuden kertomatta.

 

Please reload

Featured Posts

Stall Silverbackan Facebook-sivu

August 25, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

June 11, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Stall Silverbacka, Kattholmintie 26, 02480 Kirkkonummi,