top of page

Minä ja kaverini olemme HorsePower!

Minä ja kaverini olemme HorsePower!

Mar 23, 2016

Ihmettelin aamuheinää mutustellessani tallin edustalta kuuluvaa melua. Emmi, jonka karsina on lähimpänä ovea, väitti, että siellä kasataan lunta. Herkkä nenäni kuitenkin aisti puun tuoksun ja ulos mennessäni näin, että tallin eteen oli tuotu kasa sahanpurua ja kuivikevarastoon vielä suurempi kasa.

Mikä ihana puun tuoksu!

Hovimestarimme Ninde kertoi, että nyt meille vaihdetaan olkipellettikuivikkeet sahanpuruun. Eikä siinä kaikki: Stall Silverbacka on solminut Fortumin kanssa HorsePower-sopimuksen. Vastaisuudessa kaikki tuottamamme arvotavara muutetaan sähköksi ja lämmöksi Fortumin Järvenpään voimalassa. Siellä lanta hyödynnetään yli 90% hyötysuhtella ja meidän Stall Silverbackkalaisten rotuhevosten vuotuisilla laatutuotteilla voidaan lämmittää jopa 10 omakotitaloa!

Huonepalvelijamme, aputyttö ja hovimestarimme sijaamassa uusia pehkujamme.

Huonepalvelijamme, aputyttö ja hovimestarimme sijaamassa uusia pehkujamme.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page