Minä ja kaverini olemme HorsePower!

March 23, 2016

Minä ja kaverini olemme HorsePower!

Mar 23, 2016

Ihmettelin aamuheinää mutustellessani tallin edustalta kuuluvaa melua. Emmi, jonka karsina on lähimpänä ovea, väitti, että siellä kasataan lunta. Herkkä nenäni kuitenkin aisti puun tuoksun ja ulos mennessäni näin, että tallin eteen oli tuotu kasa sahanpurua ja kuivikevarastoon vielä suurempi kasa.

 Mikä ihana puun tuoksu!

 

Hovimestarimme Ninde kertoi, että nyt meille vaihdetaan olkipellettikuivikkeet sahanpuruun. Eikä siinä kaikki: Stall Silverbacka on solminut Fortumin kanssa HorsePower-sopimuksen. Vastaisuudessa kaikki tuottamamme arvotavara muutetaan sähköksi ja lämmöksi Fortumin Järvenpään voimalassa. Siellä lanta hyödynnetään yli 90% hyötysuhtella ja meidän Stall Silverbackkalaisten rotuhevosten vuotuisilla laatutuotteilla voidaan lämmittää jopa 10 omakotitaloa!

Huonepalvelijamme, aputyttö ja hovimestarimme sijaamassa uusia pehkujamme.

 

Please reload

Featured Posts

Stall Silverbackan Facebook-sivu

August 25, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

June 11, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Stall Silverbacka, Kattholmintie 26, 02480 Kirkkonummi,