Jope ja Touho Suomen Ratsujen Kunikaallisissa Derbykentällä Ypäjällä 4.-6.9.2015

September 7, 2015

Yksi Stall Silverbackan nuorista ratsukoista, 15-vuotias Jope ja suomenhevonen Touho, eli Herra Huu, ratsasti Suomen Ratsujen Kuninkaallisissa kolme esteluokkaa viime viikonloppuna Ypäjällä. Perjantaina ja lauantaina 80 cm:n esteet menivät puhtaasti. Perjantaina sijoitus oli neljäs, lauantaina kymmenes. Sunnuntaina estekorkeus oli 85 cm ja Touho kielsi ulos kakkosesteellä. Touho oli silloin hieman väsynyt ja laukka oli liian hiljainen.

Odotukset ylittyivät kuitenkin reippaasti. Lauantain luokassa Jope ja Touho olivat kiinni kolmen kärjessä, vain pieni moka ratsastusteissä toi liikaa aikaa lopputulokseen.

Derbykentän radat olivat haastavia ja tiputuksia ja kieltoja oli paljon. Rata oli pitkä nurmikenttä, jollaista pojat eivät ole aiemmin menneet. Onneksi ratsukon alla olivat pitkät nurmihokit, jotka olivat todella välttämättömät. Kenttä oli yllättävän hyvä perjantaina. Lauantaina se oli märkä ja vähän pehmeä. Monet ratsukot liukastelivat, mutta Touho säilytti hyvän tasapainon. Meno oli mallikasta ja laukka lentävää! 

Osallistujia oli sekä perjantaina että lauantaina noin 40 per luokka. Sunnuntaina vähemmän. Kaikkiaan kisoissa oli yli 400 ratsukkoa.

Jope ja Touho saivat siis punaisen rusetin – hurraa!

 

 

Please reload

Featured Posts

Stall Silverbackan Facebook-sivu

August 25, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

June 11, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Stall Silverbacka, Kattholmintie 26, 02480 Kirkkonummi,